Reservations
+381 113534300
Reservations

Five Elements Spa & Beauty center - LifeDESIGN Hotel - Belgrade - Serbia

Five Elements Spa & Beauty

 • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Five Elements Spa and Beauty - Massage with volcanic rocks

Posebno smo ponosni na naš ekskluzivni spa centar dostupan kako hotelskim gostima, tako i svim ostalim zainteresovanim posetiocima. Naša misija i cilj je da vam obezbedimo privatnost, komfor i relaksaciju u momentima u kojima želite da nestanete na kratko i pročistite svoj um. Filozofija 5 elemenata (Five Elements) vodi vas kroz sobe Space, Air, Fire, Water i Earth u kojima ćete potpuno opustiti svoje telo, a um izbalansirati u našem svetu saune kao šestom elementu. Raznovrsnost masaža, tretmani lica i tela upotpunjeni aromaterapijom ostavljaju jak efekat na vaše celokupno biće otklanjajući vaš svakodnevni stres i negativnu energiju.

Potrudite se da nadjete malo vremena, učinite najbolje za svoje zdravlje, opustite se u rukama naših profesionalnih terapeuta i pronadjite svoj element koji će probuditi vaše telo i duh.

 • LifeDESIGN Hotel Belgrade Five Elements Spa and Beauty center - Private Spa room with Jakuzzi and Sauna

Royal Vip soba je naš najekskluzivniji duhovni ćošak savršen za parove koji žele da dožive posebnu dva sata dugačku uspomenu vrednu ponavljanja. Ova soba je takodje dotupna za fashion and beauty prezentacije i foto snimanja.


 • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Five Elements Spa and Beauty Akasha Private room

Prostor (Aakasham) element je iskonski prostor energije za sve elemente. Često se naziva Majkom Svih Elemenata. Akasha VIP soba je idealna za sat ili dva uživanja u smutiju ili čokoladnoj torti. Poseduje privatan djakuzi i parno kupatilo za dvoje.

 • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Five Elements Spa and Beauty - Beauty room

Vazduh (Vayn) element je od vitalnog značaja za ljudski opstanak. Vazduh je manifestacija pokreta, svežine, komunikacije i inteligencije. Kao element je nevidljiv, ali je njegovo prisustvo u onome što dišemo svakoga dana.

Soba Vazduha rezervisana je za rituale spa manikira i spa pedikira u kojima se koristi OPI kozmetika. Ritual upotpunjuje masažna stolica koja opušta vaše telo dok naše stručno osoblje ulepšava vaše ruke i stopala.


 • LifeDESIGN Hotel Belgrade Five Elements Spa and Beauty - Massage room Fire

Vatra (Agni) je transfomator, pretvara energiju drugih objekata u ostale oblike: toplotu, svetlost, pepeo i dim.

Njeni aspekti su: strast, kreativnost, motivacija, snaga, volja, instikt, senzualnost. Soba Vatre rezervisana je uglavnom za jedinstvenih pet elemenata masaže, sa svojom toplinom i posebnim mirisima: masažu toplim vulkanskim kamenjem, masaža svećom, Put oko sveta i masaža toplom čokoladom.

 • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Water Room - Five Elements Spa and Beauty

Voda (Jalam) je element koja je takva da se duhovna regeneracija ne može uraditi bez nje. Voda nam daje energiju koju već imamo u nama samima.
Soba Vode je specijalno dizajnirana za Havajsku Lomi - Lomi, plesnim pokretima masažu u kojoj možete uživati na toplom krevetu koji menje svoje boje (Chromotheraphy).


 • soba zemlje- tretmani lica

Zemlja (Prithvi) element predstavlja osnov i temelj svih elemenata. Zemlja je element stabilnosti, temelja i tela. Zemlja je carstvo mudrosti, znanja, snage, rasta i prosperiteta.
Soba Zemlja je rezervisana za lepotu i predstavlja kozmetički kutak. Takodje nudimo depilaciju hladnim voskom za sve naše posetioce.


 • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Five Elements Spa and Beauty Sauna world

Sauna Svet je raj Five Elements Spa & Beauty centra, u kojem ćete kompletirati svoju potragu za mirom i harmonijom. Mesto u kojem ćete pronaći svoj mir, svoj unutrašnji glas i svoj element. Uživajte u đakuziju, infrared sauni, bio sauni, Finskoj sauni i parnom kupatilu. Prelaskom iz jednog u drugi, osvežite se ledom (Krioterapija - terapija ledom). U medjuvremenu, opustite svoja stopala u hidro - masažnoj kadi (Kneipp) ili spustite i opustite svoja ledja na keramički krevet (Tepidarium). Savršen kraj ugodjaja je Iskustvo Tuširanja sa mirisima mente ili manga.

Korišćenje Sauna Sveta je poklon hotela LifeDESIGN svojim hotelskim gostima, nudi specijalne VIP mesečne ili godišnje kartice za verne klijente.

 • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Five Elements Spa and Beauty Bio sauna
 • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Sauna World - Five Elements Spa and Beauty - Ceramic beds
 • LifeDESIGN hotel Spa centar Steam bath

THALGO Cosmetics je verni partner u našem beauty centru. THALGO je jedan od najcenjenijih Francuskih brendova u profesionalnoj svetskoj kozmetici. Inovatori su u holističkoj filozofiji, specijalizovani za tretmane sa algama.THALGO tratmani lica i tela kombinacija su prirodno aktivnih supstanci i moderne kozmetičke tehnologije.

THALGO kozmetika i poklon paketi dostupni su u našem Five Elements Spa & Beauty centru svim zainteresovanima po povoljnijim cenama.

Dozvolite da vas razmazimo sa odgovarajućim elementom!

Radno vreme:

09-22 h

beautyandspa@lifedesignhotel.rs

www.fiveelementsspa.rs

www.thalgo.com
Tel: +381 (0) 11 3534 330; Fax: +381 (0) 11 3626 086


 • Life Design Novi cenovnik 2016
Close