Reservations
+381 113534300
Reservations

Hotelske usluge i sadržaji

Bez obzira da li nas posećujete iz poslovnog ili privatnog užitka, tim talentovanih ljudi dizajnirao je naš intimni boutique hotel u kojem ćete sigurni smo uživati.

  • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Superior Double room

60 soba i 7 apartmana - Economy, Standard, Superior, Junior apartman i Premium apartman sa naglaskom na udobnim krevetima i prirodnoj svetlosti što čini kompletan doživljaj. Neki od njih su porodični sa redovnim pomoćnim ležajevima, sa povezanim vratima ili kuhinjom za osnovne potrebe.

  • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Five Elements Spa and Beauty - Thalgo program

Besplatno korišćenje Sauna Sveta u našem luksuzno opremljenom Five Elements Spa & Beauty centru. Slobodan pristup u nekoliko sauna, parno kupatilo, djakuzi, topli keramički krevet, Kneipp hidro-refleksologija, tuševima i ormarićima. Profesionalni terapeuti su na usluzi za razne masaže i tretmane lica, u bilo koje doba dana po specijalnim cenama.

  • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Restaurant Privilege cheese cake

U prijatnom ambijentu restorana Privilege uživajte u Američkom doručku i A La Carte meniu. Naš doručak uključen je u cenu sobe i jedinstven je po tome što pored svoje standardne ponude sadrži i zdrave bezglutenske proizvode pažljivo odabranih od strane hotelskog nutricioniste. A La Card meni sadrži jedinstvenu mešavinu kako nacionalne tako i internacionalne kuhinje sa posebnim sezonskim ponudama, kao i holistički meni.

  • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Conference room - Sitting area

Sastanke i zabave možete organizovati u našim konferencijskim salama Life i Design koje su različite po svojim dimenzijama i kapacitetima. Postoji mogućnost spajanja ove dve sale u jednu pod nazivom Lifedesign. Za manje sastanke preporučujemo Premium sobu za sastanke, sva potrebna tehnologija je obezbedjena.

  • Hotel-Reception2

Recepcija i lobi bar su odlično povezani sa glavnom Balkanskom ulicom u kojoj se hotel i nalazi. Naše mlado recepcijsko osoblje služi se sa više inostranih jezika i biće uvek na usluzi da zadovolji potrebe svakog klijenta, bilo da želite da naručite buket cveća ili da pronadjete turističkog vodiča na vašem maternjem jeziku i saznate nešto više o vašem okruženju.

Naša preporuka je da nakon radnog dana puni utisaka vašeg novog odredišta provedete malo vremena u našem novootvorenom lobi baru uz kafu ili lokalno pivo gledajući neku važnu utakmicu.

  • Garaza 2

Sa obezbedjenjem osiguran privatni hotelski parking svim našim klijentima koji koriste neke od naših hotelskih usluga.

Dva nivoa parking prostora u odvojenim oblastima pokrivenim sigurnosnim kamerama sa jednostavnim pristupom iz Pajsijeve sporedne ulice.

  • Exclusive transfer

Usluge prevoza - biće nam zadovoljstvo da organizujemo za vas kvalitetan privatni prevoz, kako u gradu, tako i na dalje destinacije. Najčešći transfer je OD ili DO aerodroma sa dočekom i ispraćanjem ( 6AM - 12PM - 20 eura, 12PM - 6AM - 25 eura po putanji ). Samo nas pozovite i pošaljite nam svoj email na frontoffice@lifedesignhotel.rs sa vašim detaljima dolaska.

  • Laundry

Posedujemo svoj sopstveni laundry deo u kojem naši zaposleni, vašem obavezama zauzetom danu ostavljaju svoj lični pečat. Napravite poseban dogovor u skladu sa svojim potrebama, ovu uslugu nudimo za vaše svakodnevne potrebe.

  • Room service

Room service je moguć tokom radnog vremena restorana Privilege od 6AM do 11PM. Ima svojih prednosti, uživanje u udobnosti naših soba i svojoj privatnosti. Od laganog ručka do roštilja - učiniće vaš dan opuštenijim uz dodatak čaše vrhunskog vina iz naše vinske karte.

  • maca-i-kuca

Complimentary pet policy - don't leave your pet behind! Slobodno rezervišite za vas i vašeg ljubimca u našem hotelu kada god poželite. Mi ćemo učiniti sve da se vaši kućni ljubimci osećaju kao kod kuće.

Close