LifeDESIGN Hotel - Beograd, 11000 , Srbija

Hotelske usluge i sadržaji

Bez obzira da li nas posećujete iz poslovnog ili privatnog užitka, tim talentovanih ljudi dizajnirao je naš intimni boutique hotel u kojem ćete sigurni smo uživati.

  • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Superior Double room

60 soba i 7 apartmana - Economy, Standard, Superior, Junior apartman i Premium apartman sa naglaskom na udobnim krevetima i prirodnoj svetlosti što čini kompletan doživljaj. Neki od njih su porodični sa redovnim pomoćnim ležajevima, sa povezanim vratima ili kuhinjom za osnovne potrebe.

  • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Five Elements Spa and Beauty - Thalgo program

Besplatno korišćenje Sauna Sveta u našem luksuzno opremljenom Five Elements Spa & Beauty centru. Slobodan pristup u nekoliko sauna, parno kupatilo, djakuzi, topli keramički krevet, Kneipp hidro-refleksologija, tuševima i ormarićima. Profesionalni terapeuti su na usluzi za razne masaže i tretmane lica, u bilo koje doba dana po specijalnim cenama.

  • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Restaurant Privilege cheese cake

U prijatnom ambijentu restorana Privilege uživajte u Američkom doručku i A La Carte meniu. Naš doručak uključen je u cenu sobe i jedinstven je po tome što pored svoje standardne ponude sadrži i zdrave bezglutenske proizvode pažljivo odabranih od strane hotelskog nutricioniste. A La Card meni sadrži jedinstvenu mešavinu kako nacionalne tako i internacionalne kuhinje sa posebnim sezonskim ponudama, kao i holistički meni.

  • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Conference room - Sitting area

Sastanke i zabave možete organizovati u našim konferencijskim salama Life i Design koje su različite po svojim dimenzijama i kapacitetima. Postoji mogućnost spajanja ove dve sale u jednu pod nazivom Lifedesign. Za manje sastanke preporučujemo Premium sobu za sastanke, sva potrebna tehnologija je obezbedjena.

  • Hotel-Reception2

Recepcija i lobi bar su odlično povezani sa glavnom Balkanskom ulicom u kojoj se hotel i nalazi. Naše mlado recepcijsko osoblje služi se sa više inostranih jezika i biće uvek na usluzi da zadovolji potrebe svakog klijenta, bilo da želite da naručite buket cveća ili da pronadjete turističkog vodiča na vašem maternjem jeziku i saznate nešto više o vašem okruženju.

Naša preporuka je da nakon radnog dana puni utisaka vašeg novog odredišta provedete malo vremena u našem novootvorenom lobi baru uz kafu ili lokalno pivo gledajući neku važnu utakmicu.

  • Garaza 2

Sa obezbedjenjem osiguran privatni hotelski parking svim našim klijentima koji koriste neke od naših hotelskih usluga.

Dva nivoa parking prostora u odvojenim oblastima pokrivenim sigurnosnim kamerama sa jednostavnim pristupom iz Pajsijeve sporedne ulice.

  • Exclusive transfer

Usluge prevoza - biće nam zadovoljstvo da organizujemo za vas kvalitetan privatni prevoz, kako u gradu, tako i na dalje destinacije. Najčešći transfer je OD ili DO aerodroma sa dočekom i ispraćanjem ( 6AM - 12PM - 20 eura, 12PM - 6AM - 25 eura po putanji ). Samo nas pozovite i pošaljite nam svoj email na frontoffice@lifedesignhotel.rs sa vašim detaljima dolaska.

  • Laundry

Posedujemo svoj sopstveni laundry deo u kojem naši zaposleni, vašem obavezama zauzetom danu ostavljaju svoj lični pečat. Napravite poseban dogovor u skladu sa svojim potrebama, ovu uslugu nudimo za vaše svakodnevne potrebe.

  • Room service

Room service je moguć tokom radnog vremena restorana Privilege od 6AM do 11PM. Ima svojih prednosti, uživanje u udobnosti naših soba i svojoj privatnosti. Od laganog ručka do roštilja - učiniće vaš dan opuštenijim uz dodatak čaše vrhunskog vina iz naše vinske karte.

  • maca-i-kuca

Complimentary pet policy - don't leave your pet behind! Slobodno rezervišite za vas i vašeg ljubimca u našem hotelu kada god poželite. Mi ćemo učiniti sve da se vaši kućni ljubimci osećaju kao kod kuće.

Reservations

Lokacija
LifeDESIGN Hotel 4* smešten je u samom srcu starog Beograda, u Balkanskoj ulici. Na samo nekoliko koraka od čuvenih Terazija, 600m od Trga Republike. Hram Sv. Save udaljen je 1.6km od LifeDESIGN Hotela, Beogradski sajam je 2.5km. Aerodrom Nikola Tesla je 13km.
petit fute lifedesign