LifeDESIGN Hotel - Beograd, 11000 , Srbija

Privilege Restoran

  • DSCF5329

Jedinstvenom ponudom u prijatnom ambijentu restoran Privilege stekao je status zasebnog odredišta medju poznavaocima restorana. Zahvaljujući višenamenskom enterijeru, restoran je prilagodjen kako poslovnim tako i privatnim skupovima. Idealan je za organizaciju koktela, svečanih večera ili poslovnih dogadjaja.

U udobnom ambijentu restorana Privilege služe se odabrani specijaliteti internacionalne kuhinje, kao i raznovrsna autentična nacionalna jela, takodje dostupni su probrani domaći bezglutenski proizvodi, a pod jedinstvenim brendom LifeDESIGN. Vinska lista je pažljivo odabrana kao verni pratilac jelovniku.

  • DSCF5394

Započnite dan sa sveže pripremljenim doručkom, a završite ga poslasticom iz našeg sjajnog menia za večeru. Razmazite sebe vrhunskim ukusima u centru grada.

Da li ste za doručak, brzi ručak, kafe pauzu izmedju sastanaka, koktel posle posla, romantičnu večeru ili porodičan ručak?

Sve to i nešto više možete naći u restoranu Privilege u centru grada.

  • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Coffe break - Fresh fruit and cookies
  • LifeDESIGN Hotel Belgrade - Food Restaurant Privilege

Radno vreme restorana Privilege od 06h do 23h

Posluženje doručka po principu švedskog stola od 06h do 10:30h

privilege@lifedesignhotel.rs

Tel: +381 (0) 11 3534 323

Reservations

Lokacija
LifeDESIGN Hotel 4* smešten je u samom srcu starog Beograda, u Balkanskoj ulici. Na samo nekoliko koraka od čuvenih Terazija, 600m od Trga Republike. Hram Sv. Save udaljen je 1.6km od LifeDESIGN Hotela, Beogradski sajam je 2.5km. Aerodrom Nikola Tesla je 13km.
petit fute lifedesign